MINDF*CK gemist: de allerbeste trucs en illusies van seizoen 4

MINDF*CK gemist: de allerbeste trucs en illusies van seizoen 4
Victor Mids houdt BN'ers en 'gewone Nederlanders' voor de gek

Gemist :

Seizoen 4 van MINDF*CK is zaterdagavond ten einde gekomen. Victor Mids voorspelde onder meer de dromen van RTL-ster Chantal Janzen en hield ook 'gewone Nederlanders' voor de gek. Gids.tv blikt terug op het afgelopen seizoen en zet de beste trucs en illusies voor je op een rijtje.

Psychische experimenten, klassieke trucs en gloednieuwe illusies: seizoen 4 van MINDF*CK zat weer vol onverklaarbare hoogtepunten.

Illusionist Victor Mids.

Belletje
Neem bijvoorbeeld het experiment met de wachtkamer. Zou jij ook steeds opstaan als het belletje klinkt?

Dubbel geld
Victor laat dit meisje op straat in totale verbijstering achter wanneer hij haar bonnetje verandert in twee briefjes van €10.

Knock-out
Bokser Rico Verhoeven moest er ook aan geloven. De topsporter kreeg van Victor de opdracht om de gorilla's om hem heen één voor één knock-out te slaan. Wat hij echter niet wist is dat Victor zelf in één van die apen-pakken zat.

Ellie is verbijsterd
Politiewoordvoerster Ellie Lust stond perplex nadat Victor haar een mysterieuze puzzel liet oplossen, waarvan hij natuurlijk al lang de uitkomst wist. Hoe kreeg hij dit voor elkaar? "Wil je niet bij de politie komen werken?", vroeg Ellie bloedserieus.

Waar woon ik?
Deze vrouw vierde rustig vakantie op een camping, totdat Victor haar kwam hypnotiseren. Ze wist plotseling niet meer wat haar woonplaats was.

Rode knop
Een klassiek experiment: de rode knop. Victor zette een doos met een grote rode knop voor twee kinderen en vertelde dat ze daar absoluut niet op mochten drukken. Wat de kids deden kun je vast al raden.

NIET drukken
Victor deed eenzelfde experiment met volwassenen. Zijn zij wel bestand tegen een knop waar duidelijk onder staat: 'Druk niet op deze knop'? Nee: ook de volwassenen drukten maar al te graag.

Magische triangel
Contrabassist Dominic Seldis kon zijn ogen niet geloven toen Victor hem via een 'magische' triangel voor de gek hield. Er lagen allemaal blanco kaartjes op een tafeltje. Wanneer Victor ze - door de triangel - aan Dominic gaf, veranderden de kaartjes opeens in instrumenten. "Ik geef m'n linkertestikel om erachter te komen", zo grapte Dominic.

Tafeltennis
In de wereld van MINDF*CK kunnen pingpongballetjes zweven, maar hoe doet Victor dit? Hij krijgt een beetje hulp van zijn trouwe gorilla-assistent.

Vliegend cocktailworstje
"Heb jij wel eens een cocktailworstje door je woonkamer zien zweven?", vraagt Victor de kijker. Nee, zal iedereen gedacht hebben. Maar hoe doe je het? Victor legt uit hoe ook jij een worstje kan laten vliegen.

Supergeheugen
Via een achteraf gezien simpel trucje weet Victor voorbijgangers in Eindhoven opeens weer te laten herinneren wat ze op de tweede dinsdag van september 2001 deden, terwijl ze even daarvoor nog geen idee hadden.

Babynamen
"Te bizar voor woorden", zo noemt één van de zwangere vrouwen de truc waarbij Victor de namen van ongeboren baby's raadt.

Vliegend ontbijt
Deze truc, waarin Victor een aantal objecten aan de ontbijttafel laat zweven, is makkelijk te achterhalen: hij zit ondersteboven.

Benieuwd naar wie er toch in dat gorilla-kostuum zit? Zaterdagavond onthulde Victor eindelijk welke BN'er hem al die tijd meehielp.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MINDF*CK gemist: de allerbeste trucs en illusies van seizoen 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV