PSV - Sparta Rotterdam live op tv (Eredivisie)

PSV - Sparta Rotterdam live op tv (Eredivisie)
Eerste wedstrijd na WK-winterstop

Sport :

Op zaterdag 7 januari spelen PSV en Sparta in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Sparta Rotterdam

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De huidige nummer 3 van de Eredivisie staat er met drie punten achter op de koploper en gelijk met de nummer 1 helemaal niet slecht voor. Maar: na een geweldig wereldkampioenschap zijn ze wel hun sterspeler kwijt. Cody Gakpo is voor een flink bedrag verkocht aan Manchester United. Zijn de titelkansen nu verkeken?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Sparta is zaterdag 7 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's