Tijl Beckand speelt voor therapeut in Superstar Chef

Tijl Beckand speelt voor therapeut in Superstar Chef
Acht BN'ers gaan de culinaire strijd aan

Nieuws

Tijl Beckand speelt tijdens zijn presentatie van Superstar Chef, dat dinsdag begint op RTL 4, voor therapeut. De acht BN'ers die allemaal een chefkok aan hun zijde hebben, krijgen het moeilijk. "Ik vraag hier en daar hoe het gaat. Een beetje therapeutisch eigenlijk."

Dat vertelt Beckand aan NU.nl. De presentator heeft geen actieve rol in het spel zelf. Hij probeert eerder de menselijke kant van de BN'ers naar boven te halen. "Ik kijk als een toerist toe eigenlijk. Ik kan niemand wegsturen, ik kan niks beoordelen, ik geef de opdrachten niet. Ik loop eigenlijk als kijker door het programma heen."

Heel Holland Bakt
Beckand heeft bewust nog niet naar Heel Holland Bakt gekeken omdat hij anders mogelijk té veel op André van Duin zou gaan lijken. "k dacht dat: zou wel eens vergelijkend kunnen zijn en straks pik ik iets op wat ik onbewust na ga doen."

Kijk ook: Jan de Hoop probeert te snijden in Superstar Chef.

Supersterren
Acht BN'ers moeten in Superstar Chef zo goed mogelijk proberen te koken. Ze krijgen wel een beetje hulp van een chefkok, maar die mag maar beperkt adviseren. De bekendheden die meedoen zijn: nieuwslezer Jan de Hoop, oud-voetballer Ronald de Boer, acteurs Ruben van der Meer en Jelka van Houten, presentatrice Monique Smit, voetbalster Anouk Hoogendijk, YouTuber Kaj Gorgels en seksuoloog Goedele Liekens.

Superstar Chef is vanaf dinsdag 24 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: koken, sterren, tijl beckand, chef, rtl 4, superstar chef, therapeut

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »