Top 5 films van worstelaar en acteur John Cena

Top 5 films van worstelaar en acteur John Cena
Met actie-, komedie- en animatiefilms

Kijktip :

De Amerikaan John Cena, geboren op 23 april 1977 in West Newbury (Massachussets), is naast televisiepresentator, rapper en professioneel worstelaar bij de WWE (World Wrestling Entertainment) ook acteur. Gids.tv heeft een selectie van films gemaakt met de 41-jarige John Cena in de hoofdrol.

1. The Marine (2006, on-demand beschikbaar)
Het debuut voor John Cena als marinier John Triton. In deze actiethriller wordt zijn vriendin ontvoerd door meedogenloze criminelen. Een bloedstollende achtervolging wordt ingezet om haar weer terug te krijgen. Een film vol actie en gevaar, met ontploffende tankstations en vliegende auto's. Bekijk hier de trailer van The Marine.

2. Ferdinand (2017, on-demand beschikbaar)
Het hartverwarmende verhaal over een grote stier met een klein hartje. Hij woont samen met andere stieren op een boerderij en wordt veel gepest, omdat hij een lief karakter heeft. Een ontroerend en spannend verhaal volgt. Met in de orginele versie de stem van John Cena als Ferdinand. Lees hier de recensie van Ferdinand.

3. 12 Rounds (2009, te zien op Netflix)
Wanneer politierechercheur Danny Fisher zijn verloofde moet redden van de beruchte crimineel Miles Jackson, heeft de ontvoerder twaalf opdrachten bedacht om Molly te redden. Bekijk hier de trailer van 12 Rounds.

4. The Wall (2017, on-demand beschikbaar)
Twee Amerikaanse scherpschutters zijn gelegerd in Irak. Als het noodlot toeslaat en een soldaat ernstig gewond raakt, is er alleen een kleine muur tussen leven en dood, waar via de radio contact gemaakt wordt met de vijand. Bekijk hier de trailer van The Wall.

5. Blockers (2018, nu te zien in de bioscoop)
Drie tienermeisjes besluiten de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Ze hebben het plan om hun maagdelijkheid op het schoolbal te verliezen. Bij toeval komen de ouders erachter wat hun dochters allemaal van plan zijn, waarop ze de achtervolging inzetten. Bekijk hier de recensie van Blockers.

Meer filmrecensies? Die kun je hier lezen: filmrecensies van Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 films van worstelaar en acteur John Cena of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV