Serierecensie: Welcome to Chippendales is heerlijke misdaadserie die uit de kleren gaat

Serierecensie: Welcome to Chippendales is heerlijke misdaadserie die uit de kleren gaat
Van de makers van Pam & Tommy

Film :

Vanaf 11 januari is de serie Welcome to Chippendales te zien op Disney+. Het intro is al helemaal goud waar de glitterbollen, gillende vrouwen en strippende mannen je hoofd op hol brengen. Maar achter dit feest schuilt een wereld van hebzucht, geld, seks, drugs en zelfs moord. Lees hier de serierecensie van Welcome to Chippendales.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Somen Banerjee
Een waargebeurd misdaadverhaal en vertelt het bizarre verhaal van Somen "Steve" Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke oprichter werd van 's werelds grootste mannenstrip-imperium - en zich daarbij door helemaal niets in de weg liet staan.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,4

Van de makers van Pam & Tommy (lees hier onze serierecensie) komt nu een soortgelijke serie, maar dan over de start van de populaire 'stripclub' Chippendales. Ook in deze show zijn de kostuums, kapsels, make-up en de glitter-soundtrack weer een waar feest voor ogen en oren. Naast een fantastische hoofdrol voor Kumail Nanjiani heeft de cast er zichtbaar plezier in om het verhaal te vertellen. Een verhaal dat voor veel mensen toch grotendeels onbekend is. Er vallen doden in een wereld van giftige jaloezie, hebzucht en wraak. Voor liefhebbers van borsthaar, een goed gevulde speedo en een foute knipoog: ga deze serie zien! Vier sterren.

Cast
Naast Kumail Nanjiani (The Big Sick) en Murray Bartlett (The Last of Us) zijn ook Quentin Plair (The Good Doctor), Juliette Lewis (Cape Fear) en Annaleigh Ashford (Masters of Sex) te zien in deze serie. Deze serie is gemaakt door Robert Siegel (Pam & Tommy).

Acteur Kumail Nanjiani (Somen "Steve" Banerjee) in de serie 'Welcome to Chippendales'

Vanaf 11 januari 2023 is de serie Welcome to Chippendales te zien op Disney+. Deze serie bevat 8 afleveringen. Genre: biografie, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV