Maandag in Jinek: over de Mediapersoon van het jaar

Maandag in Jinek: over de Mediapersoon van het jaar
De gasten van maandag 9 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 9 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op maandag 9 januari

  • Arjen Lubach is vandaag verkozen tot Mediapersoon van het Jaar 2022. Lubach wist met zijn dagelijkse satirische programma 'De Avondshow' meer dan een miljoen kijkers te trekken per uitzending. Televisierecensent van het AD, Angela de Jong, schuift aan over deze benoeming.

  • Anderhalf miljoen kijkers zagen dit weekend in 'Ik Vertrek' hoe Thomas en Bert hun droom van een nudistische B&B in Spanje werkelijkheid maakten. Hoe gaat het nu met ze? Vanavond schuiven ze aan!

  • Het vierde kabinet Rutte is morgen precies één jaar onderweg. Een jaar dat voor minister van Buitenlandse Zaken en vicepremier Wopke Hoekstra volledig in het teken stond van de bloedige oorlog in Oekraïne. Wat zijn de vooruitzichten en welke gevolgen heeft de oorlog nog meer? We bespreken het vanavond.

  • Prins Harry was de afgelopen 24 uur niet in één, niet in twee, maar in maar liefst drie televisie-interviews te zien. Dit allemaal in aanloop naar zijn nu al veelbesproken en onthullende boek 'Spare'.Tim de Wit keek alle interviews en deelt de belangrijkste hoogtepunten met ons.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV