Vrijdag in Op zoek naar...: welke Sandy's en Danny's overleven de achtste finale?

Vrijdag in Op zoek naar...: welke Sandy's en Danny's overleven de achtste finale?
Strijd om rollen in musical Grease

Kijktip :

We zijn in Op zoek naar... alweer aangekomen bij de achtste finales van de bijzondere strijd tussen de overgebleven Sandy's en Danny's. Wie overleven ook deze aflevering en gaan door naar de kwartfinales? Uiteindelijk staan er twee hoofdrollen in de musical Grease op het spel.

Op zoek naar Danny & Sandy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Strenger
De jury, bestaande uit Maurice Wijnen, Marlijn Weerdenburg en Jim Bakkum, zal de komende weken alleen maar strenger worden als het gaat om de kandidaten van Op zoek naar... en dus de potentiële hoofdrolspelers. Ze zullen alles uit de kast moeten trekken om hen te overtuigen.

Over Op zoek naar...
In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst zestien talentvolle kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. Elke aflevering laten ze zien wat ze in huis hebben om de jury en het publiek voor zich te winnen. Degenen die het minst indruk maken moeten de show verlaten.

Op zoek naar Danny & Sandy is elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's