Heren Vandaag Inside vanaf maandag 16 januari terug met nieuw seizoen bij SBS6

Heren Vandaag Inside vanaf maandag 16 januari terug met nieuw seizoen bij SBS6
Wanneer kunnen we eerste rel verwachten?

Kijktip :

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn vanaf maandag 16 januari weer terug op de buis met hun populaire talkshow Vandaag Inside. Er gaat een gloednieuw seizoen van start en het is de vraag waar de mannen het dit jaar allemaal over gaan hebben en of ze zelf wederom het nieuws halen met hun uitspraken.

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

Nieuwe relletjes?
Ook de nieuwe reeks van Vandaag Inside zal ongetwijfeld weer gaan zorgen voor relletjes. Zo zorgde eerder Derksen bijvoorbeeld voor veel ophef met de controversiële ‘kaars-uitspraken’. In ieder geval zullen de heren ook dit seizoen hun mening niet onder stoelen of banken steken.

I Love Vandaag Inside
Fans van Vandaag Inside hoefden Genee, Derksen en Van der Gijp niet lang te missen. Vorige week kon je bij SBS al kijken naar de serie I Love Vandaag Inside. Hierin blikten bekende Nederlanders terug op het afgelopen seizoen van de spraakmakende talkshow.

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside is vanaf maandag 16 januari elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's