Ajax - FC Twente live op tv (Eredivisie)

Ajax - FC Twente live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de zestiende speelrode

Sport :

Op zaterdag 14 januari spelen Ajax en FC Twente in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 21.00 uur uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zitten niet echt lekker in hun vel: er lijkt echt sprake van een crisis in de Johan Cruijff ArenA. Kansen dus voor de Tukkers, die al lag niet meer wisten te winnen. In 2021 werd het nog 1-1 in de Grolsch Veste en voor de laatste keer dat de mannen uit Enschede in Amsterdam punten wisten te pakken moeten we terug naar 5 december 2020.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.50 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Twente is zaterdag 14 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's