Vanavond in Renze op Zondag: Tina Nijkamp over het succes van Het Water Komt en Eyelar zingt 'Another Love'

Vanavond in Renze op Zondag: Tina Nijkamp over het succes van Het Water Komt en Eyelar zingt 'Another Love'
De gasten van Renze op Zondag 15 januari

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze winter de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond vertelt Donny Roelvink openhartig over zijn behandeling aan teelbalkanker. Zangeres Eyelar zingt haar eigen ‘Another Love’. Verder praat Renze met Inge te Brake en Frits Wester over een jaar na TVOH: wat hebben we geleerd en wat gaat de politiek doen om seksueel grensoverschrijdend gedrag te bestrijden? Dit zijn de gasten van Renze op zondag 15 januari.

De tekst gaat verder onder deze video's


Gasten in Renze - zondag 15 januari

  • De vierdelige documentaireserie ‘Het Water Komt’ over de Watersnoodramp oogst veel lof. Presentator Winfried Baijens groeide zelf op in Zeeland en vertelt over het maakproces. Kijkcijferkoningin Tina Nijkamp verklaart het succes van dit geschiedenisprogramma.

  • Exact een jaar geleden was The Voice voor het laatst op tv te zien. Wat hebben we geleerd? En wat gaat de politiek doen om seksueel grensoverschrijdend gedrag te bestrijden? Voorzitter van de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen Inge te Brake en Frits Wester schuiven aan.

  • Het lied ‘Another Love’ van Tom Odell bestormt 10 jaar later opnieuw de hitlijsten. Ditmaal doordat het nummer wordt gebruikt als 'soundtrack van de hoop' tijdens diverse protesten wereldwijd. De Iraans-Nederlandse zangeres Eyelar zingt haar eigen versie van het nummer.

  • Donny Roelvink maakte vorig jaar grote indruk in het programma 'Special Forces Vips'. Exact een maand geleden kreeg hij te horen dat hij teelbalkanker heeft. Vanavond vertelt hij openhartig over het ziekenhuistraject en plan van aanpak met deze diagnose.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV