Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer Flikken Maastricht

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Normal People (2 februari)

De serie vertelt het verhaal van Marianne en Cornell, twee ogenschijnlijke doorsnee tieners die allebei opgroeien in hetzelfde kleine dorpje aan de westkust van Ierland. De twee gaan naar dezelfde school, komen iedere dag op dezelfde plekken en zien altijd dezelfde mensen. Toch kunnen de twee op persoonlijk vlak niet meer van elkaar verschillen. Met Oscargenomineerde acteur Paul Mescal (Aftersun). Bekijk hier waar je vanaf 2 februari Normal People kunt streamen.

Flikken Maastricht (17 februari)

NPO Plus

Bron: AVROTROS
De langstlopende politieserie van dit moment met Floris Wolfs en Eva van Dongen in de hoofdrollen. In het begin van het zeventiende seizoen van de serie zullen we erachter komen hoe het verdergaat tussen Eva en Eddie (Tygo Gernandt) en wat Wolfs gaat doen om Eva te helpen. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

The Responder (17 februari)

De serie volgt Chris, een niet bepaald ethische en onconventionele agent die als eerste naar een plaats delict wordt gestuurd tijdens zijn nachtdiensten in Liverpool. Terwijl hij probeert zowel privé als professioneel zijn hoofd boven water te houden, moet hij samen werken met een nieuwe partner, de rookie Rachel (Adelayo Adedayo). Al snel ontdekken ze dat hun samenwerking hen óf gaan helpen óf ze ten onder laat gaan. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari The Responder kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • KLEM - 2 februari
  • Hidden, S3 - 11 februari

Actuele video's

Meer actuele video's