Op deze datum keren Mando en Grogu terug in The Mandalorian seizoen 3

Op deze datum keren Mando en Grogu terug in The Mandalorian seizoen 3
Grote hit op Disney+

Nieuws :

In september 2019 verraste Disney+ met de spectaculaire opening, waarvan het eerste seizoen van de allereerste Star Wars live-action serie The Mandalorian de grootste klapper was. Het derde seizoen komt eraan: op woensdag 1 maart kun je weer genieten van het Star Wars avontuur.

Lees de serierecensie van The Mandalorian seizoen 2 en ook die van seizoen 1.

Het verhaal
De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

Pedro Pascal als Din Djarin in 'The Mandalorian'. Bron: Disney Plus

De erfenis van Mandore
Din Djarin (ofwel Mando of titelkarakter The Mandalorian) en Grogu (ofwel "Baby Yoda") hebben in de laatste aflevering van The Book of Boba Fett de planeet Tatooine verlaten, waarbij Mando op een zoektocht ging naar "de levende wateren" onder de planeet Mandore om zijn eer terug te winnen en weer Mandaloriaan te worden.

Cast
Naast Pedro Pascal (The Last of Us) zijn ook Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Carl Weathers (Rocky), Amy Sedaris (Somebody I Used to Know) en Katee Sackhoff (Another Life). De showrunner van dit derde seizoen is Jon Favreau (Chef).

Het derde seizoen van The Mandalorian is vanaf woensdag 1 maart te zien op Disney+. Wekelijks volgt er een nieuwe aflevering. Genre: avontuur, actie. Aantal afleveringen: 8. Lengte van afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV