Vanavond op tv: nieuw seizoen DNA Onbekend en huwelijksproblemen in MAFS

Vanavond op tv: nieuw seizoen DNA Onbekend en huwelijksproblemen in MAFS
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 januari

Kijktip :

Op deze woensdag staan er vanavond weer nieuwe afleveringen van Married at First Sight en uiteraard kijkcijferkanon De slimste mens op het programma, maar er starten ook weer nieuwe programma's: DNA Onbekend bijvoorbeeld, met een nieuwe presentatrice. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Gort over de Grens

NPO 2
20:27 uur

In het nieuwe seizoen van Gort over de Grens gaat sommelier en wijnkenner Ilja Gort weer over de Nederlandse grens om te kijken waar de beste wijnen te vinden zijn. Hij volgt dit seizoen een bekend spoor. Gort volgt dit seizoen het spoor van het Carthagische leger onder leiding van Hannibal. Zij trokken door de Alpen om de strijd aan te gaan met het Romeinse leger. Ilja doet diezelfde reis.In de eerste aflevering trekt Gort door de Haute-Savoie.

Romantische film: A Perfect Pairing

RTL 8
20:28 uur

Culinair recensent Christina lijdt aan geheugenverlies na een val bij een bezoek aan een wijnmakerij. De eigenaar, single vader Michael, bekommert zich om Christina, niet wetende dat zij eerder een vernietigende recensie schreef over zijn bedrijf.

Married At First Sight: is huwelijk Martijn en Nicole nog te redden?

RTL 4
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is nog maar net begonnen, maar er verschijnen nu al donderwolkjes aan de horizon. Het huwelijk van Martijn en Nicole dreigt tijdens de huwelijksreis al te eindigen in een scheiding, is deze relatie nog te redden? In de aflevering van woensdag 18 januari gaat expert Patrick naar Italië om het huwelijk van Martijn en Nicole te redden. Maar ook om Martijn ervan te weerhouden om op de tweede dag van de huwelijksreis al naar huis te gaan.

De slimste mens: Thijs van Meeberg

NPO 1
20:34 uur

Woensdag zit er weer een nieuwe uitdager in de stoel van De slimste mens. Deze keer doet cabaretier Thijs van de Meeberg een poging om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zo wellicht een plek in de finaleweek te veroveren. "We can come a end, zei Louis van Gaal. Ik ga er vooraf geen uitspraken over doen…", laat Van de Meeberg weten op social media. Thijs staat momenteel op het podium met zijn show Meer dan mogelijk. Vanaf mei komt hij met een nieuwe cabaretvoorstelling, en wellicht komt hierin ook een stuk voor over wat hij allemaal meemaakt bij De slimste mens

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Terug: DNA Onbekend

NPO 1
21:22 uur

DNA Onbekend is terug, maar dit seizoen is er wel een nieuwe presentatrice: Marlijn Weerdenburg vervangt Dionne Stax, die naar Omroep Max is verkast. Weerdenburg helpt vanaf dit seizoen Nederlanders hun echte ouders of familieleden te vinden. Veel Nederlanders lopen met de gevoelens rond: Wie ben ik? Wat is mijn verhaal? De mogelijkheden voor mensen die geadopteerd zijn om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia gelukkig toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel?

Actuele video's

Meer actuele video's