Woensdag in Khalid & Sophie: Fotograaf over Mark Rutte die alle voorpagina's haalde

Woensdag in Khalid & Sophie: Fotograaf over Mark Rutte die alle voorpagina's haalde
De gasten van woensdag 18 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 18 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 18 januari

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Wouke van Scherrenburg en Sahil Amar Aïssa.

  • Met zijn foto van Mark Rutte en Joe Biden in het Oval Office stond politiek fotograaf Bart Maat vandaag bij maar liefst vier kranten op de voorpagina. Hij vertelt hoe de bijzondere foto tot stand kwam.

  • Het is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn mensen die voor hun plezier lange afstanden zwemmen in water kouder dan 5 graden. Bijvoorbeeld Arthur van Dijk, Theo van der Meer, Inge Wolfs en Kyra Wijnker. Zij reisden vorige week naar Frankrijk voor het WK ijszwemmen – met succes.

  • Geliefden Joost Prinsen en Noraly Beyer maakten gisteren hun debuut als acteurskoppel in de dramaserie NOOD, met een indringend verhaal over dementie. Vanavond bespreken we met Joost hoe het was om te acteren met Noraly.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's