Serierecensie: That '90s Show is komische hervertelling van populaire voorganger

Serierecensie: That '90s Show is komische hervertelling van populaire voorganger
Het vervolg op de populaire That '70s Show

Film :

Vanaf 19 januari staat het eerste seizoen van That '90s Show op Netflix. Het is heerlijk om weer eens een lekkere 'old-fashioned' sitcom te zien, die eigenlijk elk succesvol element van haar voorganger leent. Lees hier de recensie van That '90s Show.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Point Place
We zijn in het jaar 1995, Leia Forman bezoekt (samen met haar ouders) haar grootouders voor de zomer, waar ze een band opbouwt met een nieuwe generatie in Point Place, Wisconsin. De kinderen staat onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red.

Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp in 'That '9-s Show'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 74% | IMDb ★ 7,9

That '90s Show is natuurlijk een vervolg op de zeer populaire sitcom That '70s Show, die dan weer startte in 1998. Deze serie leent alle succesvolle elementen van That '70s en neemt dat op een hedendaagse manier over. Gek genoeg voelt dat ook echt zo: als een redo. En dat is op zichzelf niet zo'n groot probleem, maar het voelt in ieder geval niet echt nieuw. Misschien komt dat ook wel doordat elk vertrouwd gezicht voor de fans van '70s Show terugkeert. De serie voelt als een sitcom die zich niet alleen de jaren '90 afspeelt, maar ook in de jaren '90 gemaakt is. Naar de maatstaven van Malcolm in the Middle en Cheers, zogezegd. Een ouderwetse sitcom die er gelukkig ook nog zijn. 3 sterren.

Cast
Naast nieuwe namen als Callie Haverda en Ashley Aufderheide zien we ook Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp (WandaVision), Ashton Kutcher, Mila Kunis (Family Guy) en Topher Grace in deze serie. Deze productie wordt geleid door Bonnie Turner en Teddy Turner (That '70s Show).

Vanaf 19 januari 2023 is That '90s Show seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: komedie. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's