Donderdag in Khalid & Sophie: o.a. Julia Wouters over vertrek Jacinda Ardern

Donderdag in Khalid & Sophie: o.a. Julia Wouters over vertrek Jacinda Ardern
De gasten van Khalid & Sophie van donderdag 19 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 19 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 19 januari

  • Renée Fokker en Tom Kleijn bespreken het nieuws van de dag.
  • Jacinda Ardern is misschien wel hét gezicht van vrouwelijk leiderschap. Ze werd bekend als de jongste vrouwelijke leider ter wereld. Nu kondigt de Nieuw-Zeelandse premier plots haar afscheid aan. Aan tafel Kamerlid Corinne Ellemeet en Julia Wouters.
  • In plaats van pijnstillers slikken je lievelingsnummer opzetten of met een VR-bril tussen een orkest staan.Roos Geensen onderzoekt met het Erasmus MC hoe muziek kan helpen tegen pijn en stress in het ziekenhuis.
  • Zo’n vijf uur per dag besteedt schrijver Connie Palmen aan het lezen van boeken, vertelde ze vorige keer aan tafel bij Khalid & Sophie. Daarom neemt ze vanavond een stapel van haar favoriete boeken van dit moment mee.
  • Shakira en Miley Cyrus hebben beide een hit met een break-upsong waarin ze de vuile was over hun ex buiten hangen.Carolien Borgers en Annefleur Schipper nemen ons mee in de wereld van wraakliedjes. Hoogleraar Erik Scherder duidt de waarde van je woede uiten.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV