De Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv (Eredivisie)

De Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv (Eredivisie)
Klassieker in zeventiende speelronde

Sport :

Op zondag 22 januari spelen Ajax en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
We hoeven je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat het niet zo goed gaat in de organisatie bij Ajax. Coach Alfred Schreuder staat onder druk en steeds meer verhalen doen de ronde rondom zijn persoon. Niet de ideale omstandigheden om een Klassieker te spelen, maar - om er maar eens een cliché in te gooien - het is natuurlijk nog steeds een wedstrijd op zich.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
Het is overduidelijk dat Feyenoord er wat vorm betreft toch beter voor staat dan de hoofdstedelingen. De ploeg van Arne Slot won vorige week nog van FC Groningen en vergrootte daarmee de voorsprong op Ajax en PSV naar vijf punten. Gaan de Rotterdammers de eerste klassieker sinds 27 januari 2019 (de 6-2 in De Kuip) winnen?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.10 uur op ESPN 2 en om 14.10 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN en ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Ajax is zondag 22 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV