PSV - Vitesse live op tv (Eredivisie)

PSV - Vitesse live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de zeventiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 21 januari spelen PSV en Vitesse in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg uit Eindhoven zijn niet lekker begonnen aan de tweede seizoenshelft: tweemaal puntenverlies, tegen respectievelijk Sparta en Fortuna Sittard. Ook Vitesse is niet geheel kansloos, al moeten we voor de laatste keer dat de Arnhemmers punten wonnen in Eindhoven terug naar 7 december 2013, toen Vitesse met 6-2 won.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Vitesse is zaterdag 21 januari om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's