Vrienden van Amstel LIVE zaterdagavond live te zien op Videoland: hoe kijk je?

Vrienden van Amstel LIVE zaterdagavond live te zien op Videoland: hoe kijk je?
Hoe kan jij er live bij zijn?

Kijktip :

Op zaterdag 21 januari is het zover: dan kun je ook vanaf je eigen bank en met je eigen drankje in je hand kijken naar het grootste muzikale spektakel van het jaar: Vrienden van Amstel LIVE. Vanaf 20.00 uur is Videoland er gewoon volledig live bij. Hoe kun je daar naar kijken? Gids.tv geeft het antwoord.

Videoland
Om naar de Vrienden van Amstel te kunnen kijken, heb je een abonnement op streamingdienst Videoland nodig. Heb je deze? Dan kun je inloggen en via deze Videoland-link kom je direct op de goede pagina uit. Je kunt dan direct kijken of streamen met bijvoorbeeld je tv.

De tekst gaat verder onder deze video's

Docu
Mocht je er na de live uitzending nog geen genoeg van hebben? Dan kun je ook kijken naar de speciale documentaire Al 25 jaar Vrienden, waar alle ins en outs van de vijfentwintig jaar Vrienden van Amstel uit de doeken worden gedaan.

Vrienden van Amstel LIVE is op zaterdag 21 januari om 20.00 uur exclusief te zien op Videoland. Je kunt daar ook kijken naar de documentaire Al 25 jaar Vrienden. Bekijk de hoogtepunten van Vrienden van Amstel ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's