Recensie: Hunters seizoen 2 is absurdistische nazihunters in Tarantino stijl

Recensie: Hunters seizoen 2 is absurdistische nazihunters in Tarantino stijl
Met Al Pacino en Jennifer Jason Leigh

Film :

Vanaf 13 januari staat het tweede seizoen van Hunters op Prime Video. Het eerste seizoen was misschien wel de meest atypische serie van het jaar en ook in seizoen 2 gaat de boel weer alle kanten op. Lees hier de recensie van Hunters seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bloederige zoektocht
New York City 1977. The Hunters, zoals ze bekend zijn, hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder de gewone burgers leven en een 'Fourth Reich' in de Verenigde Staten trachten te creëren. Het team van Hunters start een bloedige zoektocht om de nazi's voor de rechter te brengen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 68% | IMDb ★ 7,2

De grote verrassing van het tweede seizoen was dan misschien wel de nieuwe intrede: Jennifer Jason Leigh laat haar gigantische talent zien in een nieuwe rol. Uiteraard heeft Al Pacino (zoals altijd) weer een meesterrol in huis. De stijl die showrunner David Weil in huis heeft, werkt wel heel erg goed voor deze serie en ook dit seizoen. Het geheel doet erg denken aan Tarantino: kleurrijk en vol explosieve actie en verhaallijnen. Alhoewel het eerste seizoen een stuk gekker en vreemder was, blijft deze serie, nu hij is afgerond, nog steeds zeer aytpisch. Toch blijft er een bepaald gevoel over de serie hangen waardoor je maar door wil blijven kijken. 3,5 ster.

Cast
Onder meer Al Pacino (The Irishman) en Jennifer Jason Leigh (Backdraft) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door David Weil (Solos).

Al Pacino in 'Hunters'. Bron: Prime Video

Vanaf 13 januari 2023 is Hunters seizoen 2 te streamen op Prime Video. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's