Recensie: Jung_E is sciencefiction en drama op de Zuid Koreaanse slag

Recensie: Jung_E is sciencefiction en drama op de Zuid Koreaanse slag
Nu in de top-10 van Netflix

Film :

Vanaf 20 januari is de film Jung_E te zien op Netflix. Eerlijk gezegd hoop je op een soort van nieuwe Terminator 2: Judgment Day met een vrouwelijke hoofdrol, maar dat pakt toch iets anders uit. Lees hier de filmrecensie van Jung_E.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

AI Combat Warrior Will be Unleashed
Het verhaal speelt zich af op een onbewoonbare 22e eeuwse aarde. Daar hangt de uitkomst van een burgeroorlog af van het klonen van de hersenen van een elitesoldaat om een robothuurling te creëren.

Acteur Ryu Kyung-soo (schurk Kim Sang-hoon) in de film 'Jung_E'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,5

Als je echt niet meer weet wat je moet kijken op de streamingdienst Netflix en je hart gaat sneller koppen van sciencefiction vol actie en met een dramatische rand, dan is Jung_E de film die je een kans kan geven. Deze productie wil veel meer zijn dan het eigenlijk is. Het drama en de moeder-dochter relatie zijn erg goed uitgevoerd. Met name actrice Kim Hyun-joo, die titelkarakter Jung-yi speelt, zet een meeslepende rol neer. De special effects zijn leuk en de film heeft een paar toffe momenten in huis. Vooral op het gebied van actie is het vooral een herhaling van zetten, en dat is jammer. Voor een keer best aardig, maar verwacht geen hoogvlieger. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Kang Soo-youn (The Circle) en Kim Hyun-joo (Trolley) is ook Ryu Kyung-soo (Broker) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ryu Kyung-soo (The Call).

Vanaf 20 januari 2023 is de film Jung_E te zien op Netflix. Genre: avontuur, sciencefiction, actie. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV