Ajax - FC Volendam live op tv (Eredivisie)

Ajax - FC Volendam live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achttiende speelronde

Sport :

Op donderdag 26 januari spelen Ajax en FC Volendam in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Volendam

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De positie van Alfred Schreuder is er eentje die redelijk aan een zijden draadje hangt. Hij heeft zijn eigen positie redelijk gered door afgelopen zondag in ieder geval een punt mee uit De Kuip te nemen, maar er moet vanaf nu wel echt gewonnen worden. De huidige nummer 17 van de competitie lijkt daar een uitstekend doelwit voor: Ajax won in de laatste drie edities "gewoon" drie keer, waaronder met 2-4 in het laatste Eredivisieduel.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Volendam is dinsdag 26 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.45 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV