FC Emmen - PSV live op tv (Eredivisie)

FC Emmen - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achttiende speelronde

Sport :

Op dinsdag 24 januari spelen PSV en FC Emmen in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar op de Oude Meerdijk. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Na de Klassieker, die in een gelijkspel eindigde, kruipt PSV dichterbij. Want de Eindhovenaren wisten vorig weekend wel te winnen, in hun wedstrijd tegen Vitesse. Van laagvlieger Emmen moet ook te winnen zijn: dat deed PSV de afgelopen vier keer in ieder geval drie keer: één keer werd het 1-1 op de Oude Meerdijk, maar daarvoor moeten we terug naar 1 december 2019.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN en ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Emmen - PSV is dinsdag 24 januari om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV