Chaos in de tent: Alles voor de bruiloft vanaf woensdag te zien op NPO 3

Chaos in de tent: Alles voor de bruiloft vanaf woensdag te zien op NPO 3
Nina en Suzanna draaien de gekste bruiloften

Kijktip :

Georganiseerde chaos op televisie: dat is iets dat over het algemeen wel goed werkt. Programma's als Een huis vol draaien op dat format. KRO-NCRV doet nogmaals een duit in het zakje met het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, dat vanaf woensdag zes weken op NPO 3 te zien is.

Alles voor de bruiloft gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bruiloften
Deze serie volgt het duo Nina en Susanna, twee bijzondere vrouwen die net zo bijzondere bruiloften organiseren. Dit duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed met elkaar. Samen reizen ze door heel Europa om de bruiloften vorm te geven. Working mom Nina samen met haar baby Sam en bohemien Susanna in hun camper.

Eerste aflevering
Voor stagiaire Kim wordt de komende een heel spannende, want als zij deze bruiloft goed begeleidt, wordt zij misschien wel de eerste echte werknemer van Nina en Susanna. Helaas blijkt bij aankomst op de trouwlocatie dat een aantal zaken nog niet helemaal goed geregeld zijn.

Alles voor de bruiloft is vanaf 25 janauri elke woensdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Alles voor de bruiloft terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV