Eredivisie speelronde 33 live op tv bij FOX Sports, in samenvatting bij de NOS

Eredivisie speelronde 33 live op tv bij FOX Sports, in samenvatting bij de NOS
Ontknoping voetbalcompetitie

Sport :

De kampioen van Nederland is bekend, maar er zijn nog tickets te verdelen voor Europese play-offs en promotie/degradatie-play-offs. Tijdens de laatste twee speelronden van de Eredivisie worden alle wedstrijden gelijktijdig gespeeld. FOX Sports zendt alle duels live uit, de NOS zendt 's avonds een extra lange uitzending met samenvattingen uit.

Betaalzender FOX Sports doet live verslag van alle Eredivisiewedstrijden in speelronde 33. Op FOX Sports 1 wordt een schakelprogramma uitgezonden met alle hoogtepunten. De negen wedstrijden zijn op de overige kanalen te zien, grotendeels online.

FOX Sports GO
De wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV zijn te zien op een van de tv-kanalen van FOX Sports. De overige wedstrijden zijn te zien via FOX Sports Go, op de website en in de app van FOX Sports. Alle abonnees kunnen daar gratis kijken naar alle wedstrijden.

Eredivisie speelronde 33 vanaf 14.30 uur live op FOX Sports:

  • Eredivisie Schakelprogramma (FOX Sports 1)
  • Ajax - AZ (FOX Sports 3)
  • Feyenoord - Sparta (FOX Sports 5)
  • ADO Den Haag - PSV (FOX Sports 6 en 7)
  • Heracles Almelo - FC Utrecht (FOX Sports 8)
  • NAC Breda - sc Heerenveen (FOX Sports 9)
  • Vitesse - FC Twente (FOX Sports 10)
  • PEC Zwolle - Willem II (FOX Sports 11)
  • FC Groningen - Excelsior (FOX Sports 12)
  • VVV-Venlo - Roda JC Kerkrade (FOX Sports 13)

FOX Sports 1, 3 en 5 zijn onderdeel van het FOX Sports Eredivisie-abonnement. FOX Sports 6 is enkel beschikbaar voor FOX Sports International-abonnees. Om die reden is ADO Den Haag - PSV ook op het online-kanaal FOX Sports 7 te zien. Alle overige kanalen zijn ook online te vinden op de website en app van FOX Sports.

Samenvattingen
Vanaf 19.00 uur staat NPO 1 twee uur lang in het teken van de samenvattingen. NOS Studio Sport Eredivisie bestaat uit twee blokken: één van 19.00 tot 20.00 uur en één van 20.20 tot 21.00 uur. Daarin worden alle negen samenvattingen vertoond.

Speelronde 33 van de Eredivisie is zondag 29 april om 14.30 uur live te zien op FOX Sports en vanaf 19.00 uur in samenvatting op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eredivisie speelronde 33 live op tv bij FOX Sports, in samenvatting bij de NOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV