Maandag in Khalid & Sophie: Goldband over het winnen van de Popprijs

Maandag in Khalid & Sophie: Goldband over het winnen van de Popprijs
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 23 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 23 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 23 januari

  • Dolf Jansen en Anniek Pheifer bespreken het nieuws van de dag.

  • Goldband heeft “de grootste impact op de Nederlandse popmuziek gemaakt als soundtrack van de post-corona tijd.” Dat was de onderbouwing van de jury bij het uitreiken van de Popprijs 2022 aan Goldband. Vanavond komt de band dit met ons vieren!

  • Youssef Taghi, de neef en ex-advocaat van Ridouan Taghi, werd vandaag tot een celstraf van 5,5 jaar veroordeeld. Vanavond bespreken we wat de rechtszaak betekent voor de werkwijze van de advocatuur. Dat doen we met Christian Flokstra en Sander Janssen.

  • Winfried Baijens en Robin de Puy brengen elk op eigen manier in beeld welke diepe sporen de Watersnoodramp heeft achtergelaten. Ze kunnen daarbij rekenen op veel lof en herkenning onder Zeeuwen.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV