Vanavond op tv: Najib Amhali in Dream School, midweekse Eredivisie en verzoening in MAFS

Vanavond op tv: Najib Amhali in Dream School, midweekse Eredivisie en verzoening in MAFS
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 januari

Kijktip :

Deze dinsdag staat er weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight en De slimste mens op het programma. Ook staat er een doordeweekse speelronde in de Eredivisie op het programma, met naast Emmen - PSV ook een late wedstrijd van Sparta tegen RKC op het programma. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Emmen - PSV (Eredivisie)

ESPN
18:45 uur

Voorbeschouwing vanaf 18.00 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. Op dinsdag 24 januari spelen PSV en FC Emmen in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar op de Oude Meerdijk. Na de Klassieker, die in een gelijkspel eindigde, kruipt PSV dichterbij. Want de Eindhovenaren wisten vorig weekend wel te winnen, in hun wedstrijd tegen Vitesse. Van laagvlieger Emmen moet ook te winnen zijn: dat deed PSV de afgelopen vier keer in ieder geval drie keer: één keer werd het 1-1 op de Oude Meerdijk, maar daarvoor moeten we terug naar 1 december 2019.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

DREAM SCHOOL: Najib Amhali over cocaïneverslaving

NPO 3
20:25 uur

In de nieuwe week van DREAM SCHOOL zijn er weer een aantal bijzondere gastlessen: Lucia Rijker komt zelf in actie, maar ook comedian Najib Amhali komt lesgeven en zijn eigen bijzondere levensverhaal vertellen. Bij de boksles van Lucia is leerling Anouk niet op komen dagen. Wat daar precies de reden van is, is niet bekend. Jasper vertelt tijdens zijn gesprek met Eric iets bijzonders: hij vanaf zijn zestiende al het huis uit is en overal en nergens slaapt. Trainer en spreker Ben Tiggelaar laat in de volgende gastles de leerlingen nadenken over hun doel in het leven.

Actiefilm: Mission: Impossible - Ghost Protocol

Veronica
20:29 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Omdat IMF-agent Ethan Hunt in Mission: Impossible - Ghost Protocol verdacht wordt van de bomaanslag op het Kremlin, verbreekt de Amerikaanse overheid elke band met het geheime agentschap. Hunt zoekt een manier om zijn naam te zuiveren.

Married At First Sight: Toch verzoening tussen Martijn en Nicole?

RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight lijkt één van de grootste ruzies van de afgelopen seizoenen langzamerhand toch te worden opgelost: gaat het toch weer goed tussen het nieuwe koppel Martijn en Nicole? We gaan het dinsdag zien. In Italië lijkt er een verzoening gaande tussen Martijn en Nicole, die in de uitzending van dinsdaag samen gaan karten. Werkelijk waar niets doet vermoeden dat het diezelfde avond alweer helemaal fout zal gaan: ze vliegen elkaar dan weer in de haren.

De slimste mens: Camiel Meiresonne

NPO 1
20:34 uur

In de komende aflevering van De slimste mens is het de beurt aan "arrogant rockjongetje" Camiel Meiresonne, die we ook wel kennen als frontman van de Haagse band Son Mieux. Son Mieux werd ontdekt op Noorderslag 2007 en groeide uit tot één van de grootste bands van dit moment. Camiel Meiresonne was daar vanaf het begin al bij. In 2022 bracht de band het nummer 'Multicolor' uit, een nummer dat wekelang de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio was.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV