Dinsdag in Khalid & Sophie: Lieke Marsman over haar bundel 'Ter gelegenheid van poëzie'

Dinsdag in Khalid & Sophie: Lieke Marsman over haar bundel 'Ter gelegenheid van poëzie'
De gasten van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 24 januari

  • Veronica van Hoogdalem en Sander de Kramer bespreken bespreken het nieuws van de dag.

  • Lieke Marsman, Dichter des Vaderlands, heeft een deel van haar werk van de afgelopen twee jaar gebundeld in 'Ter gelegenheid van poëzie'. Door haar ongeneeslijke ziekte én een verdeelde samenleving waren het beladen jaren.

  • Met oud-recherchechef Sander Schaepman praten we over de zoektocht van de politie naar de schutter die afgelopen zaterdag z'n ex-vriendin en ex-schoonmoeder neerschoot in Zwijndrecht.

  • Hoe staat het met gelijke kansen voor de leerlingen in het basisonderwijs? Onderwijsminister Dennis Wiersma liep mee op de school van directeur Anna Vreugdenhil. Vanavond schuiven ze bij ons aan.

  • New Music Tuesday! Iedere week geven we ruim baan aan nieuw muzikaal talent. Met dit keer: zangeres Bente. Dit weekend speelde ze een topshow op Noorderslag. Vanavond is ze bij ons te gast voor een spetterend optreden samen met haar band.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV