De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari: wie is de beste thuisbakker?

De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari: wie is de beste thuisbakker?
Jan, Zineb, Mercedes en Amel strijden om titel

Kijktip :

Er zitten nog vier thuisbakkers in de strijd, maar het is al wel tijd voor de grote finale van Heel Holland Bakt. Door de ziektes van Janny van der Heijden en halve finalist Zineb besloten André van Duin en de jury vorige week om de finale maar gewoon met vier bakkers in te gaan. Zondag 5 februari wordt duidelijk wie tot de beste thuisbakker wordt gekroond.

De finale van Heel Holland Bakt gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Titel veroveren
De vier overgebleven kandidaten Jan (3x meesterbakker), Zineb, Mercedes en Amel gaan tot het uiterste om de titel te veroveren. De slingers hangen al in de tent, maar nog geen tijd voor feest.

Nhaan bakken
De bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht. Ze moeten Nhaan, de hond van Janny, gaan bakken! Uiteraard gaat het hier niet om de echte, maar eentje van chocolade. Het allerlaatste baksel in de tent is een waar spektakelstuk: een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast. 

De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV