Cambuur Leeuwarden - Ajax live op tv (Eredivisie)

Cambuur Leeuwarden - Ajax live op tv (Eredivisie)
Topper in twintigste speelronde

Sport :

Op zondag 3 februari spelen Ajax en Cambuur Leeuwarden in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cambuur Leeuwarden Stadion. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Cambuur Leeuwarden - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Tijdens de afsluiting van de transferwindow gebeurde er erg weinig bij de Amsterdammers, maar er werd wel bekend dat John Heitinga het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van de Amsterdammers. De oud-verdediger was coach van Jong Ajax, die uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Tegen Excelsior werd voor het eerst sinds tijden gewonnen en natuurlijk willen de Amsterdammers wel winnen van de nummer 17 van Nederland, waar ze in september van vorig jaar nog met 4-0 van wonnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Cambuur Leeuwarden - Ajax is zondag 3 februari om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV