Finaleweek De slimste mens start maandag 6 februari op NPO 1: Guido Spek keert terug

Finaleweek De slimste mens start maandag 6 februari op NPO 1: Guido Spek keert terug
Welke BN'er wint de titel in 2023?

Kijktip :

Maandag 6 februari start de laatste week van De slimste mens, ook wel de finaleweek genoemd, op NPO 1. De beste spelers van dit seizoen voegen zich bij de huidige spelers om uiteindelijk vrijdag te bepalen wie de slimste mens van deze reeks van de kennisquiz is.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Guido Spek
De eerste speler die terugkeert in het spel is Guido Spek. Hij deed vijf keer mee aan het spel en werd daarbij geen enkele keer de slimste van de dag. De acteur, die onder meer een rol had in Goeden tijden, slechte tijden, keert daarmee al redelijk snel terug: vorige week vloog hij uit het spel door toedoen van Annefleur Schipper en Erik van Looy. Laatstgenoemde zit ook in de finaleweek.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV