PSV - FC Emmen live op tv (KNVB Beker)

PSV - FC Emmen live op tv (KNVB Beker)
Wedstrijd in achtste finales

Sport :

Op woensdag 8 februari spelen PSV en FC Emmen in de achtste finales van de KNVB Beker tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Emmen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren wisten afgelopen zondag in de laatste minuten toch de drie punten uit handen te geven in De Kuip tegen koploper Feyenoord. Ondanks dat namen ze wel een punt mee, en dat zal toch het nodige vertrouwen hebben gegeven. Tegen Emmen moet gewonnen kunnen worden: gaat de bekerwinnaar van vorig jaar ook dit jaar de kwartfinales halen? Enige probleem: nog geen twee weken terug verloren de Eindhovenaren in Emmen... als dat maar goed komt.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 17.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het late NOS Journaal is vanaf 23.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Emmen is woensdag 8 februari om 18.45 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.45 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV