FC Twente - Ajax live op tv (KNVB Beker)

FC Twente - Ajax live op tv (KNVB Beker)
Wedstrijd in achtste finales

Sport :

Op woensdag 8 februari spelen Ajax en FC Twente in de achtste finale van de KNVB Beker tegen elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De nieuwe trainer John Heitinga heeft het team weer redelijk op de rit, want na Excelsior werd ook Cambuur verslagen afgelopen weekend. Het gat met koploper Feyenoord is inmiddels weer drie punten en ook in de Europa League doen de Amsterdammers nog mee. Helemaal niet zo'n slechte uitgangspositie. Tegen FC Twente moet de finalist van vorig jaar proberen een plekje in de kwartfinale te veroveren.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 17.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het late NOS Journaal is vanaf 23.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - Ajax is donderdag 9 februari om 18.45 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.45 uur is in het late NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV