Vanavond op tv: dag twee finaleweek De slimste mens, in Lingo VIPS strijden Froukje & S10 voor het goede doel

Vanavond op tv: dag twee finaleweek De slimste mens, in Lingo VIPS strijden Froukje & S10 voor het goede doel
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 februari

Kijktip :

Op de tweede dag van de finaleweek van De slimste mens maakt Quinty Misiedjan haar opwachting. Gaat zij door naar de derde dag? Op Net5 staat het woordspelprogramma Lingo VIPS op het programma. Froukje en S10 nemen het op tegen Bilal & Ilias voor het goede doel 'Stichting Lezen en Schrijven'. Verder gaat vanavond op deze zender het 19e seizoen van de Grey's Anatomy van start. Hoe is eigenlijk met het Meredith en haar collega's?

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Lingo VIPS: Froukje en S10

NET 5
19:50 uur

In de tweede aflevering van Lingo VIPS spelen weer vier Bekende Nederlanders om in drie minuten zo veel mogelijk woorden te raden voor het goede doel. Ditmaal zien we twee zangeressen tegen twee acteurs. Dinsdag op Net5. Deze aflevering spelen Froukje Veenstra en Stien den Hollander mee. De twee zangeressen, beter bekend als Froukje en S10, maakte in 2022 gezamelijk de plaat 'Nooit meer spijt', waarmee ze de prijs 'beste song' op Eurosonic Noorderslag verdienden. De twee nemen het op tegen een duo bekend uit de populaire Videoland-serie Mocro Maffia. Bilal Wahib werd in 2021 nog verdacht van het verspreiden van kinderporno, maae werd daarvan vrijgesproken. Hij speelt nu samen met Ilias Ojja mee voor het goede doel: de Stichting Lezen en Schrijven.

Start: Grey's Anatomy seizoen 19

NET 5
20:25 uur

Dinsdag gaat het negentiende seizoen van Grey's Anatomy in première op Net5. Er is in dit seizoen iets bijzonders aan de hand: Ellen Pompeo, die al sinds 2005 het personage van Meredith Grey speelt, is in dit seizoen een stuk minder te zien. Zes maanden na de gebeurtenissen in de finale van seizoen 18 fungeert Meredith nog steeds als het hoofd van chirurgie. Ze ziet Nick voor het eerst, sinds ze zijn aanbod om naar Minnesota te verhuizen afwees. Bailey vertelt Richard dat ze niet klaar is om weer aan het werk te gaan. Ondertussen verzamelt Levi moed om teleurstellend nieuws met Jo te delen. En een nieuw, jong team start hun training bij het ziekenhuis. Grey's Anatomy wordt in Amerika uitgezonden door televisiezender ABC en is in Nederland ook te streamen op Disney+ (18 seizoenen).

Actiefilm: Mission: Impossible - Fallout

Veronica
20:25 uur

Nadat een missie fout is afgelopen, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen bij hun missie.

Bekijk hier de trailer van Mission: Impossible - Fallout

Married At First Sight: Remco en Paula "uit elkaar"

RTL 4
20:30 uur

Het is weer goed mis bij één van de koppels van het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Remco en Paula moeten even op de rem trappen met hun huwelijk. Gaat het bij het nieuwe koppel, Patricia en Stephan, wel beter? Voor het bonuskoppel is het namelijk vandaag de dag dat ze gaan trouwen. De spanning neemt daarom natuurlijk steeds meer toe. In Emmen leert Francois de vrienden van Wilfred kennen: hoe zal dat hen bevallen? Het tweede probleemduo van dit seizoen, Paula en Remco, volgen in Italië het advies op van liefdesexpert Patrick om een middag iets voor zichzelf te gaan doen. Maar zal dat ze de nodige rust geven? Of is het toch niet genoeg?

De slimste mens: Quinty Misiedjan

NPO 1
20:33 uur

Tijdens de tweede dag van de finaleweek komt er natuurlijk weer een nieuwe goed spelende kandidaat bij in de meest linkerstoel van de studio: presentatrice en YouTuber Quinty Misiedjan komt er vanavond bij. De presentatrice speelde vijf afleveringen, waarvan ze er vier de Slimste van de dag werd. Misiedjan is de tweede deelnemer die zich bij het deelnemersveld van de finaleweek aansluit: Mátyás Bittenbinder, Anniek Pheifer en Martin Rombouts volgen nog. Vrijdag moet met de toevoeging van Rombouts worden bepaald wie de slimste mens van dit seizoen is.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV