Woensdag in Op1: Rene Froger over legendarische fragmenten uit de jaren 70

Woensdag in Op1: Rene Froger over legendarische fragmenten uit de jaren 70
De gasten in Op1 van woensdag 8 februari

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 8 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van woensdag 8 februari

  • Welke legendarische fragmenten uit het 70-jarige tv-archief moeten een plekje krijgen in ons collectief erfgoed? Zaterdag gaat het vernieuwde Mediamuseum van Beeld & Geluid weer open voor publiek na een grootscheepse verbouwing van ruim twee jaar. Beeld & Geluid-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer, presentator Ad Visser en René en Natasja Froger vertellen wat er zeker niet mag ontbreken.

  • Het wordt steeds duidelijker hoe verwoestend de aardbeving in Turkije en Syrië is. In Op1 bespreken we het laatste nieuws met de Turkse ambassadeur in Nederland Selçuk Ünal, directeur van Save the Children Pim Kraan en met Syrische Nederlanders Ziad Alkamoua en Hala Naoum Néhmé, die zich grote zorgen maken over hoe langzaam de hulp in Syrië op gang komt.

  • Poetin gaf hoogstwaarschijnlijk toestemming voor het inzetten van de Buk-raket waarmee MH17 is neergeschoten. Dat maakte het Joint Investigation Team vandaag bekend. Kan hij hiervoor vervolgd worden? We praten erover met Digna van Boetzelaer van het Openbaar Ministerie en voorzitter van stichting Vliegramp MH17 Piet Ploeg.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV