Donderdag in Khalid & Sophie: strafpleiter Gerard Spong en de van corruptie verdachte Richard de Mos

Donderdag in Khalid & Sophie: strafpleiter Gerard Spong en de van corruptie verdachte Richard de Mos
De gasten van donderdag 9 februari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Dit zijn de gasten die donderdag langskomen bij Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie donderdag 9 februari

  • Vandaag vormen Roel Maalderink en Anniko van Santen ons duo van dienst. We bespreken met hen het nieuws van de dag.

  • Als het aan het OM ligt, moet Richard de Mos de politiek voorlopig vaarwel zeggen. De van corruptie verdachte ex-wethouder in Den Haag hangt 22 maanden cel en een beroepsverbod van vier jaar boven het hoofd. Maar zover is het nog niet, vanavond schuift hij aan.

  • ‘Welkom in de Prehistorie’! In deze komische talkshow kruipen de makers in de rol van historische figuren als Charles Darwin en ijsmummie Ötzi. Met drie van de makers: Plien van Bennekom, Niek Barendsen en Rogier in 't Hout gaan we terug naar de oertijd.

  • Gerard Spong is vijftig jaar strafpleiter en werd in die vijf decennia maar liefst zeven maal door zijn vakgenoten uitgeroepen tot beste advocaat. In zijn biografie 'Grootmeester' blikt hij terug op zijn carrière, tot dusver.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's