Humberto Op Zondag: Kluun over zijn 20 jaar oude bestseller ‘Komt Een Vrouw Bij de Dokter’

Humberto Op Zondag: Kluun over zijn 20 jaar oude bestseller ‘Komt Een Vrouw Bij de Dokter
Dit zijn de gasten van zondag 12 februari

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Zondag schuiven onder meer schrijver Kluun, Richard Krajicek en Peaky Blinders actrice Gaite Jansen bij Humberto aan.

Lees verder onder de video's


Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 12 februari

  • AD-verslaggever Arda Kaya is net terug uit Turkije, waar hij de zwaar getroffen stad Hatay bezocht. Hij vertelt wat hij gezien heeft. Monic Hendrickx maakt zich hard voor Child Houses in Syrië.

  • Gaite Jansen is een van de meest veelbelovende acteertalenten van haar generatie. In 2016 brak ze internationaal door met haar rol in Peaky Blinders. Naast het acteren schrijft ze gedichten, die ze verzameld heeft in haar nieuwe poëziebundel 'Ode aan de Onstilbare'.

  • Maandag start voor de vijftigste keer het ABN AMRO Open. Toernooidirecteur Richard Krajicek strikte voor deze speciale editie onder meer de Nederlandse tennis-revelaties Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven. Ze schuiven samen aan met Diede de Groot, voor de eerste keer is er ook rolstoeltennis in Rotterdam.

  • In slechts tien jaar groeide deze film uit tot misschien wel de meest populaire Disney-film ooit. Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest viert Humberto Tan op muzikale wijze het 10-jarig jubileum van Frozen.

  • In 2003 bracht de toen nog onbekende schrijver Raymond van de Klundert zijn debuutroman ‘Komt Een Vrouw Bij de Dokter’ uit. Na een zeer succesvolle verfilming verschijnt er nu een jubileumeditie en een theaterstuk. Kluun blikt 20 jaar later terug op zijn bestseller.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's