Nick, Simon en Kees met Strandgasten vanaf woensdag 15 februari te zien bij NPO 3

Nick, Simon en Kees met Strandgasten vanaf woensdag 15 februari te zien bij NPO 3
Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes komen langs

Kijktip :

Nick, Simon en Kees gaan na een aantal seizoenen op een camping nu met hun voeten in het zand: ze ontvangen dit seizoen namelijk gasten op een strand. Daarbij mogen ingrediënten als een fijne strandtent, zand, zee, gezelligheid en een goed gesprek natuurlijk niet ontbreken. Strandgasten is vanaf woensdag 15 februari te zien op NPO 3.

Strandgasten gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering ontvangt het trio Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes. Kraan is er vroeg en gaat de hele dag door: hij wordt verrast door een nieuwe versie van een van zijn eigen nummers. S10 en Nick zetten samen een windscherm op in de duinen, waarachter ze een duet zingen. Roxeanne gaat samen met Kees en Kraantje Pappie vliegeren en laat haar favoriete zomerliedje horen.

Muzikale gasten
Nick, Simon en Kees nodigen in acht afleveringen een bijzondere mix aan muzikale en interessante gasten uit waarmee in steeds wisselende settings en samenstellingen muziek wordt gemaakt. Natuurlijk hoort daar ook een lekker hapje en drankje bij.

Strandgasten is vanaf woensdag 15 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Strandgasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's