Recensie: in Missing zoekt The Last Of Us-actrice Storm Reid haar moeder in Colombia

Recensie: in Missing zoekt The Last Of Us-actrice Storm Reid haar moeder in Colombia
Nieuwe thriller van de makers Searching

Film :

Vanaf 23 februari is de film Missing te zien in de bioscopen. Wie een avondje in de bioscoop achter een computer wil zitten, kan dat doen bij dit vervolg op de onverwachte hitfilm Searching uit het jaar 2018. Thriller en drama met een knipperende cursor. Lees hier de filmrecensie van Missing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Spoorloos
Als haar moeder Grace tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is.

Actrice Storm Reid (June Allen) en vriendin Megan Suri (Veena) in de film 'Missing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 7,1

De film Missing wordt net als zijn succesvolle voorganger Searching volledig verteld via computerschermen en smartphones. Vreemd genoeg werkt dat ook in deze film weer. De film wordt ook nu weer aardig spannend naar de finale toe. De belangrijke vraag is natuurlijk: Waar is Grace? Het is een vraag die nieuwsgierigheid opwerkt: je wilt weten hoe dit af gaat lopen. Missing brengt een paar verrassingen, waaronder de mooie rol voor 19-jarige Storm Reid en die van Nia Long. De beelden van de computer zijn nu niet bepaalt uitnodigend, zoals ook al in de trailer (hieronder) te zien is. Toch: als je in de zaal zit, wordt je in het verhaal gezogen. Dat is knap. Je moet misschien wel een beetje bij zijn in de hedendaagse technologie: er komt geen analoge telefoon meer aan te pas. Drie sterren.

Cast
Naast Storm Reid (Euphoria) en Nia Long (You People) zijn ook Tim Griffin (Night Sky), Megan Suri (Bones) en Ken Leung (Old) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nicholas D. Johnson en Will Merrick (Long Shot).

Vanaf 23 februari 2023 is de film Missing te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 110 minuten.


Actuele video's

Meer actuele video's