De grote finale van Ministars is vrijdag 17 februari te zien bij SBS6

De grote finale van Ministars is vrijdag 17 februari te zien bij SBS6
Met o.a. Emma Kok en Silver Metz

Kijktip :

Vrijdag kun je kijken naar de grote finale van het programma Ministars. De show met zingende kinderen is nog niet echt een succes te noemen: vorige week haalde het programma nipt de top-25 en deed dat ook regelmatig niet. Vrijdag 17 februari is na zes weken de ontknoping te zien op SBS6.

Ministars gemist? Kijk alle uitzendingen terug bij Gids.tv en KIJK.nl.

The Voice
De finale bestaat uit meerdere bekende koppen: Emma Kok, die de vorige editie van The Voice Kids won, maakte in de halve finale indruk. Ze neemt het op tegen onder meer Silver Metz (die we ook van The Voice kennen), Jasmijn Torrico en Noor van Buiten.

Over Ministars
In de muziekcompetitie Ministars gaat de droom van jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar in vervulling; een videoduet zingen met hun grote idool. Van Dua Lipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot Davina Michelle. Miss Montreal, Snelle en Rolf Sanchez vormen de jury en vellen hun oordeel over de optredens.

De finale van Ministars is vrijdag 17 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV