Donderdag in Khalid & Sophie: Eerdmans vs. Paternotte over asielbeleid Rwanda

Donderdag in Khalid & Sophie: Eerdmans vs. Paternotte over asielbeleid Rwanda
Dit zijn de gasten van donderdag 16 februari

Kijktip :

Ook deze donderdag zijn Khalid of Sophie (ditmaal Sophie) er weer om het belangrijke en actuele nieuws van de dag door te nemen. Vanavond staan Joost Eerdmans en Jan Paternotte in een debat tegenover elkaar: zij zijn het niet eens over de opvang van Rwandese vluchtelingen. Dit zijn de andere gasten van donderdag 16 februari.

De gasten in Khalid & Sophie - donderdag 16 februari

  • Asielzoekers opvangen in Rwanda? Als het aan__ Joost Eerdmans__ van JA21 ligt, verplaatsen we de asielprocedure naar buiten de EU. Hij kreeg een Kamermeerderheid achter zijn plan. Vanavond debatteert hij hierover met Jan Paternotte van D66.

  • Midden in de wooncrisis duikt Mariëlle Tweebeeke voor haar serie Van krot tot Vinex in ons woongedrag van de afgelopen 100 jaar. Hoe zijn we beland in deze krappe woningmarkt? Vanavond schuift ze aan.
  • Mensen met een mentale beperking zie je niet of nauwelijks op het toneel, in films of op tv. Theaterschool Flexibel wil hier verandering in brengen. Aan tafel acteurs in opleiding Prince, Danique en Michel en artistiek leider Henriette ter Riet.
  • Sophie neemt het nieuws van de dag door met het duo van dienst. Vandaag zijn dat Jörgen Raymann en Renée Fokker.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's