Kijktip: Anouk terug als coach in nieuw seizoen The Voice

Kijktip: Anouk terug als coach in nieuw seizoen The Voice
Welk zangtalent komt bovendrijven?

Vanavond barst de concurrentiestrijd tussen de coaches weer in volle hevigheid los. In het achtste seizoen van The Voice of Holland maakt de veelbesproken Anouk haar comeback als coach. Ali B, Sanne en Waylon nemen plaats op de andere rode stoelen. Waylon bewees zich vorig jaar als bevlogen coach, maar met de terugkomst van Anouk staan alle coaches op scherp. Ze luisteren kritischer dan ooit en draaien alleen voor de allerbesten. Dat maakt de audities spannender dan ooit. Welke muzikale talenten durven het aan en doen dit seizoen een gooi naar de titel?

The Voice wordt dit jaar gepresenteerd vanuit een spiksplinternieuw decor. Presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé staan met de familie en de vrienden van de talenten dichterbij de optredens. Waardoor zij niet alleen naar de talenten kunnen kijken, maar de talenten hen ook zien. Ook Jamai Loman maakt weer deel uit van het presentatieteam. Hij overvalt talenten met een ticket voor de 'Blind Auditions' en staat tijdens de liveshows in de RedRoom.

Naast een nieuw decor is dit jaar ook de opzet van het programma aangepast. In plaats van zes 'Blind Auditions' zijn dit jaar zeven van deze zenuwslopende rondes te zien. Na de 'Blind Auditions' volgen vier 'The Battle'-uitzendingen, waar de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen. Iedere coach neemt acht talenten mee naar 'The Knockouts'. Na deze ronde, waarin de talenten de coaches tijdens een solo-optreden moeten overtuigen, is bekend welke talenten doorgaan naar de liveshows. Dit seizoen zijn er vier liveshows.

The Voice of Holland is vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Bekijk hieronder vast een voorproefje.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Anouk terug als coach in nieuw seizoen The Voice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: ali b, anouk, the voice of holland, talentenjacht, waylon, coach, jamai loman, martijn krabbe, miss montreal, wendy van dijk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV