Voorlopig laatste Familie Gillis: massa is kassa is maandag 20 februari te zien op SBS6

Voorlopig laatste Familie Gillis: massa is kassa is maandag 20 februari te zien op SBS6
Wat gebeurt met de serie na breuk Peter en Nicol?

Kijktip :

Maandag 20 februari komt er een einde aan wat misschien wel het laatste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa gaat worden. Na de breuk van Peter en Nicol is het de vraag wat er met de realityserie gaat gebeuren. In deze laatste aflevering van dit seizoen wordt een bijzondere onthulling gedaan.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dieet
'Petertje' is weer wat aangekomen en daarom heeft hij samen met Nicol een afspraak bij zijn dieetcoach. De adviezen van die dieetcoach neemt Peter echter niet al te serieus. Aan het einde van de aflevering roept Peter de hele familie bijeen voor een grootse onthulling bij het kasteel.

Toneelstukje
De laatste tijd komt van steeds meer kanten de geruchten dat de breuk van Peter en Nicol niet per se uit de lucht komt vallen. Volgens onder meer RTL Boulevard hebben de twee in dit seizoen al langer een toneelstukje opgevoerd. Wat de toekomst van de realitysoap is nu de twee uit elkaar zijn, wordt later bekend.

De laatste aflevering van dit seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is maandag 20 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's