Recensie: Sharper is meeslepende thriller over de perfecte leugenaar

Recensie: Sharper is meeslepende thriller over de perfecte leugenaar
Met Julianne Moore, Sebastian Stan en Justice Smith

Film :

Vanaf 10 februari is de film Sharper te zien op Apple TV+. Bij sommige films moet je eigenlijk helemaal niets van het verhaal weten, want dan gaat ook deze spannende neo-noirthriller je zeker verrassen. Uiteraard geven wij ook geen spoilers. Lees hier de filmrecensie van Sharper.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Read between the lies
De oplichtster Madeline houdt zich op tussen de steenrijke elite in Manhattan. Ook de jongere Max is een sluwe zwendelaar die de meest complexe opdrachten tot een goed einde brengt waarna hij met een grote som geld ervandoor gaat. Hij richt zijn pijlen op een nieuw project.

Acteur Sebastian Stan (Max), Julianne Moore (Madeline) en John Lithgow (Richard) in de film 'Sharper'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 6,7

Regisseur Benjamin Caron kennen we vooral van topseries als The Crown, Sherlock en Andor, maar hij komt nu met zijn eerste speelfilmdebuut, die vooral zal worden herinnerd door zijn vlammende cast. Naast sterke rollen van nieuw talenten Briana Middleton en Justice Smith zijn beeldschone actrice Julianne Moore en Sebastian Stan in topvorm. Alles wat we vertellen over de film is een woord te veel. Laat je dus maar vooral verrassen door het verhaal, die met een paar slimme dubbele bodems en sluimerende scènes je langzamerhand onder je huid gaat zitten. Een fijne wegkijker waarbij er altijd een adder onder het gras zit. Drie sterren.

Cast
Naast Julianne Moore (Lisey's Story) en Sebastian Stan (I, Tonya) zijn ook Justice Smith (Jurassic World Dominion), Briana Middleton (The Tender Bar) en John Lithgow (Bombshell) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Benjamin Caron (The Crown).

Vanaf 10 februari 2023 is de film Sharper te zien op Apple TV+. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's