Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in maart 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in maart 2023
Met onder meer Arcadia

Film :

De maand maart is aangebroken en dat betekent normaliter dat het zonnetje weer wat meer gaat schijnen, de vogels weer gaan fluiten en ook op de streamingdiensten begint dan de zonnige kant weer meer naar voren te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Dark Heart (4 maart)

NPO Plus

In her op ware feiten gebaseerde verhaal volgen we de jonge Sanna, die tot groot ongenoegen van haar welgestelde vader een relatie heeft met Marcus: zij komt uit een erg rijke en machtige familie en hij is van eenvoudige komaf. Wanneer Sanna's vader zijn dochter dreigt te onterven, verdwijnt hij plots spoorloos. Als hij twee jaar later nog steeds niet is teruggevonden, bijt Tanja Thorell, die als vrijwilliger werkt voor Missing People Sweden, zich vast in de zaak. Bekijk hier waar je vanaf 4 maart The Dark Heart kunt streamen.

CAST (16 maart)

NPO Plus

Bron: NPO
De satirische comedy-serie CAST van Niek Barendsen en Ilse Warringa gaat over een castingbureau dat gecanceld wordt nadat de directeur is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee jonge, net afgestudeerde actrices. Overleeft het bureau deze klap? Bekijk hier waar je vanaf 16 maart Cast kunt streamen.

Arcadia (19 maart)

NPO Plus

Bron: NPO/KRO-NRCV
Na een grote ramp ontstaat een nieuwe samenleving: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden. Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar? Of ieder voor zichzelf? Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Arcadia kunt streamen.

Without Sin (25 maart)

Stella Tomlinson is een vrouw die drie jaar eerder haar leven (en huwelijk) in zag storten na de moord op haar dochter en inmiddels een eenzaam bestaan leidt, terwijl haar ex-man weer opnieuw is begonnen met een andere vrouw. Een confrontatie met de man, die destijds voor de moord werd veroordeeld zet Stella echter op het spoor van een verborgen mysterie. Bekijk hier waar je vanaf 25 maart Without Sin kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • TROM (25 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's