'Albert Verlinde gaat Boulevard 3.0 maken voor SBS6'

'Albert Verlinde gaat Boulevard 3.0 maken voor SBS6'
AD-recensente Angela de Jong weet het zeker

Nieuws :

John de Mol heeft wéér een slag geslagen: na de mannen van Voetbal Inside haalt hij ook Albert Verlinde naar zijn Talpa. Dat weet AD-recensente Angela de Jong zeker, zo schrijft ze woensdag in haar tv-column. Het gaat om een RTL Boulevard-achtig programma op SBS6, met Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz als presentatoren.

De Jong stond bijna op tafel te dansen van het nieuws, zo geeft ze toe. "De bron is zo betrouwbaar dat ik geen enkele twijfel heb en het daarom maar gewoon opschrijf vandaag: John de Mol werkt inderdaad aan de terugkeer van Albert Verlinde op tv. In een Boulevard-achtig programma, laten we het voor het gemak Boulevard 3.0 noemen. Het moet vanaf september 2019 te zien zijn op SBS 6. Winston Gerschtanowitz wordt natuurlijk de co-presentator."

:[article:img](src:"appid-21791a8992982cd8da851550a453bd7f-quality-0.jpg" title:"Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz in het oude RTL Boulevard.")

Albert en Winston
Gerschtanowitz, die momenteel het succesvolle BankgiroLoterij The Wall presenteert, staat al onder contract bij SBS6. "Die hebben ze al in huis, dat is makkelijk. Hij staat nog niet te springen, maar draait heus bij. Want Winston weet ook heus wel dat het een stunt zou zijn." De Jong noemt Albert Verlinde een "entertainmentkonging".

:[article:img](src:"schermafbeelding-2017-09-01-om-21-42-40-e1504295043381.jpg" title:"Angela de Jong van het AD.")

Kabbeldebabbelgesprekjes
Volgens De Jong, die overtuigd is van haar onbekende bron, lijkt het zeker dat dit nieuwe programma er komt. "Natuurlijk, alle betrokkenen ontkennen het al weken als ze naar de plannen wordt gevraagd. Maar geloof me, dat is enkel voor de bühne. Albert mist zijn hoekje op tv en de gesprekken lopen." Tevens zou er volgens haar behoefte zijn aan "gezaghebbende showrubriek". "Het bestaande RTL Boulevard was ooit hofleverancier van alle nieuwtjes op dat vlak, maar kapseist tegenwoordig onder kabbeldebabbelgesprekjes over eten en mode."

Lees ook: Oud-RTL Boulevard ster Albert Verlinde wil terug op tv.

Eerder maakten de mannen van Voetbal Inside bekend dat ook zij de overstap maken naar Talpa, in dit geval Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV