Serierecensie: topserie Fleishman is in Trouble zet relatie in bijzonder perspectief

Serierecensie: topserie Fleishman is in Trouble zet relatie in bijzonder perspectief
Met Jesse Eisenberg en Lizzy Caplan

Film :

Vanaf 22 februari staat de miniserie Fleishman is in Trouble op Disney+. In hoeverre is een scheiding een zaak van twee personen? En in hoeverre heeft de omgeving van dichtbij of van veraf hier invloed op? Dat is wat deze serie bloot wil leggen. En dat doet deze serie geweldig goed. Lees hier de recensie van Fleishman is in Trouble.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dating apps
De serie biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding. De veertigjarige, pas gescheiden Toby Fleishman duikt in de nieuwe wereld van dating via apps met een succes dat hij nooit had in zijn jeugd, voor hij trouwde in de laatste jaren van zijn studie geneeskunde.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 88% | IMDb ★ 7,4

Deze serie is een meester in het verplaatsen van het perspectief. Waar we in eerste instantie allemaal denken dat hoofdpersonage Toby (Jesse Eisenberg) de Fleishman is die de titel moet vertegenwoordigen, maar misschien is dat wel niet zo... Waarom denken we allemaal dat de ex-vrouw in het verhaal de grote bad guy is? Wat dat betreft zit het verhaal ongelofelijk goed in elkaar: je kijk op het verhaal veranderd per aflevering. Het acteerwerk is uitstekend: Eisenberg weet precies wat er nodig is om Toby te spelen en de bijrollen zijn Al met al is deze serie één van de meest interessante nieuwe series die we dit jaar gezien hebben. 4,5 ster.

Cast
Jesse Eisenberg (The Social Network), Claire Danes (Homeland) en Lizzy Caplan (The Disaster Artist) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie is ontwikkeld door Taffy Brodesser-Akner.

Jesse Eisenberg en Claire Danes in 'Fleisman is in Trouble'. Bron: FX

Vanaf 22 februari 2023 is Fleishman is in Trouble te streamen op Disney+. Genre: drama, komedie. Aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's