Woensdag in Khalid & Sophie: Sander Janssen over rechters die dreigen te staken

Woensdag in Khalid & Sophie: Sander Janssen over rechters die dreigen te staken
De gasten van Khalid & Sophie van woensdag 22 februari

Kijktip :

Woensdag neemt Sophie het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de andere gasten van woensdag 22 februari.

De gasten in Khalid & Sophie - woensdag 22 februari

  • Roué Verveer en Olcay Gulsen vormen het duo van dienst. Ze nemen het nieuws van de dag door.

  • Honderden rechters en officieren luiden de noodklok. De werkdruk is zo hoog opgelopen dat zij voor het eerst in de geschiedenis dreigen met staking. Met strafrechtadvocaten Sander Janssen en Meike Lubbers bespreken we waarom de rechtspraak vastloopt.

  • De Eurovisiekoorts barst los. Vandaag maakte de BBC de vier presentatoren van het Songfestival in Liverpool bekend en volgende week weten we met welk nummer 'onze' Mia Nicolai en Dion Cooper de douze points willen binnenslepen.Annefleur Schipper praat ons bij.

  • De hitserie 'Het echte leven in de dierentuin' komt terug met een nieuw seizoen in Diergaarde Blijdorp. Verzorgers Sandra, Janno en Denyah weten alles van de gorilla’s, rode panda’s en zwarte neushoorns die in deze reeks een hoofdrol spelen.

  • Met schrijver Onno Blom praten we regelmatig over één van zijn literaire helden. Deze keer over Roald Dahl, wiens boeken deze week flink in de aandacht stonden.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's