Zaterdag in Humberto: Snelle zingt zijn gloednieuwe hit Terugweg voor het eerst op televisie

Zaterdag in Humberto: Snelle zingt zijn gloednieuwe hit Terugweg voor het eerst op televisie
Dit zijn de gasten van zaterdag 25 februari

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zaterdag zijn onder meer Marc Pos, Noortje Herlaar, Egbert-Jan Weeber en Snelle te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 25 februari

Gasten in Humberto - zaterdag 25 februari

  • Hoe ontwerp je een tv-format die uitloopt tot een wereldsucces? Marc Pos is de bedenker van Verraders en vertelt vanavond bij Humberto het proces van dit programma vanaf de eerste brainstorm.

  • Actrice Noortje Herlaar en acteur Egbert-Jan Weeber schuiven vanavond aan bij Humberto. Zij zijn de hoofdrolspelers van de nieuwe film Toen ik je zag over het leven van Antonie Kamerling. Vanavond delen zij de eerste beelden van de film en vertellen zij over hun meest bijzondere momenten op de set.

  • In juni 2023 staat zanger, rapper en presentator Snelle twee keer in de Adelaarshorst in Deventer voor concerten. Vanavond zingt hij in Humberto voor het eerst op televisie zijn gloednieuwe hit Terugweg.

  • Naar aanleiding van de oproep van PSV-perscheft Thijs Slegers melden zeker 9000 mensen zich bij Matchis als stamceldonot. Toen Margriet Folkeringa ziek werd besloot haar zoon Poen Folkeringa om donor te worden. Vanavond vertellen zij hoe dit in zijn werk gaat.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV