Streamingrecensie: in Beast vecht Idris Elba een doodstrijd met bloeddorstige leeuw

Streamingrecensie: in Beast vecht Idris Elba een doodstrijd met bloeddorstige leeuw
Van de makers Adrift en Everest

Film :

Vanaf 27 februari is de film Beast te zien op SkyShowtime. Terwijl de Cocaine Bear nu verontrustend losloopt in de bioscoop, gaat topacteur Idris Elba vechten met een leeuw in het prachtige Afrika op streamingdienst SkyShowtime. Lees hier onze streamingrecensie van Beast.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Fight for Family
Een man die onlangs weduwe is geworden en zijn twee tienerdochters reizen naar een wildreservaat in Zuid-Afrika. Hun genezingsreis verandert echter al snel in een gevecht om te overleven wanneer een bloeddorstige leeuw hen begint te besluipen.

Actrice Leah Sava Jeffries (Norah) en Idris Elba (Dr. Nate Daniels) in de film 'Beast'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 5,6

We kunnen opgelucht ademhalen: de special effects zien er gelukkig aardig goed uit - in tegenstelling tot de film Prooi, waarin we zien hoe het niet moet. Deze bij vlagen zenuwslopende rollercoaster in het prachtige Afrika is toch wel een kijktipje. Lees hier onze filmrecensie van Beast verder.

Cast
Naast Idris Elba (Thor: Ragnarok) en Leah Jeffries (Empire) zijn ook Iyana Halley (Licorice Pizza), Riley Keough (The Devil All The Time) en Sharlto Copley (Maleficent) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Baltasar Kormákur (Adrift en Everest).

Vanaf 27 februari 2023 is de film Beast te zien op SkyShowtime. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 93 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's